Do Vršovic na kafe a koláč. To je Tvoje máma.

21:20 Kristý 1 Comments

Ve Vršovicích se běžně vůbec nepohybuji. Je to pro mě přes celé město a ani nemám důvod do těchto končin jezdit. To se ovšem mění! Do pražské kavárenské rodiny totiž přibyla ta nejmilejší. Tvoje máma! Na roh Holandské a Slovinské ulice si totiž od konce ledna můžete zajít na výběrovou kávu a hodně vymazlené zákusky.



Tohle místo, kde se snoubí dominantní dřevěný pult s bílými laťkovými stěnami si zamilujete na první pohled. Při příchodu na vás dýchne vůně koláčů právě vytažených z trouby v kombinaci s čerstvě mletou kávou. Kavárna má dvě místnosti oddělené schůdky. Každá část má svůj styl, spodní se mi líbí víc už jen díky světlu, které proudí skrze velká okna, a taky je odsud strategický výhled na vystavené koláče. Samozřejmě. :)) Na mlýnku zde mají zrnka z pražírny Caffka a na espressu s mlékem to nemá chybu.

Předtím tu prý bylo několik podniků a žádný z nich to dlouhodobě nedal. Myslím, že Tvoje máma má velkou šanci být vyhlášenou vršovickou kavárnou. A vy to jděte určitě vyzkoušet, stojí to  za to! :)











Tvoje máma
Holandská 52
Praha 10 Vršovice
po-pá 7:30 - 19:00
so-ne 8:30 - 19:00


1 komentář:

  1. Hrooozně dlouho už se chystám tuhle kavárnu vyzkoušet, ale vždycky nakonec skončím v mé oblíbené Emě, nebo v Cafefinu :D Musím to ale napravit, úplně jsi mě tam tímhle článkem nalákala <33

    OdpovědětVymazat

⭐️ Všem moc děkuji za komentář! ⭐️