EMA má sestru! Přivítejte Alf & Bet!

14:47 Kristý 5 Comments

Všichni ti, kteří umí ocenit šálek kvalitní kávy ví, že jedno z těch nejlepších dostanou v EMA espresso baru kousek od Masarykova nádraží v Praze. Je to už nějaký pátek, co se začal hledat místo pro další pobočku. Později se začalo spekulovat o prostoru na Palmovce, a tak nadšení kávomilci jen trpělivě vyčkávali, jak to dopadne. A dočkali jsme se!
Emy mladší sestra Alf & Bet spatřila světlo světa v listopadu. Konkrétně od pondělí 13.11. si tu můžete dát skvělé kafe jak jste zvyklí z Emy nebo Café Lounge. Od prosince si tu budete moci koupit voňavý, ještě z pece teplý, bochník chleba. Aby toho nebylo málo, bude se tu taky pražit káva. A bude toho určitě ještě víc... A tam, kde voní chléb a čerstvě pražená káva... Kdo by u toho nechtěl být minimálně každé ráno... ❤ 

Alf & Bet
Světova 454/2
Praha 8 - Palmovka
PO-PÁ 08:00-18:00
















5 komentářů:

  1. No už jsem si říkala, jestli tu sestru Ema vůbec najde, když tam ten plakát visel tak dlouho :o) .. A našla ji, pro mě, na tom správném břehu, tak tam brzy zavítám :) Vypadá moc pěkně a na chleba se tedy moc těším! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam tedy bohužel od té doby nebyla, ale musím to hodně brzo napravit! :)

      Vymazat
  2. Já Ema espresso bar popravdě vůbec neznám :) spíš se pohybuji na jiných časti prahy :D :) ale jestli tam budu tak tam určitě zamířím a nebo do té nové pobočky :))

    http://shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji jak Emu, tak její Alf&Bet! :)

      Vymazat
  3. Krásné místo, prima káva a milé lidé. Můžu jen doporučit.

    OdpovědětVymazat

⭐️ Všem moc děkuji za komentář! ⭐️